Азіатський чавунний казан ємністю від 4 л до 15 л. Без кришкиі з кишкою . Призначений для готування страв на вогнищі чи мангалі, які потребують тушкування, томління і готування у власному соку.
Товщина стін гарантуєне тільки відмінний смак приготовлених страв, але і довговічність використанняцього виду посуду.
Класичний плов із неперевершеним смаком можна приготувати тільки в такому справжньому казані на відкритому вогні, адже казан готує сам.
Чавунний казан довговічний та стійкий до пошкоджень. Підходить для всіх типів плит та для відкритого вогню. Ідеальний помічник для великої компанії на дачі, на відпочинку на природі або у поході.
Рекомендації по догляду за чавунним посудом:
- Забороняється зберігати їжу в чавунному посуді.
- Не рекомендовано мити його в посудомийній машині.
- Після миття казан потрібно просушити та покрити тонким шаром рослинної олії
- Рекомендовано зберігати посуд у сухому місці, що провітрюється.
Основні | |
---|---|
Вага | 3.2 кг |
Виробник | Brizoll |
Об`єм | 4 л |
Внутрішнє покриття | без покриття |
Країна виробник | Україна |
Діаметр | 280 мм |
Матеріал | Чавун |
Кришка | немає |
Призначення | Для плити і відкритого вогню |
Товщина стінок казана | 3.8 мм |
Стан | Новий |
- Ціна: 929 ₴